ZOMERFUN!

Hoi lieve coach,
Wat leuk dat je kennis gemaakt hebt met ons boek en spel! Dat vinden we super en we zijn dan ook reuze benieuwd of het jou net zoveel energie geeft als ons. 🙂

Wat is je zoal opgevallen? Zijn er dingen waar je graag meer van wil weten? Om te ontdekken hoe je deze het beste speelt met het meeste resultaat… EN om nog meer inzichten en handvatten te halen uit de uitkomsten, geven we een basis-cursus die dit allemaal biedt. Daar krijg je dan ook meteen een heel mooi cursusboek bij!

Zo sluit je je meteen aan bij ons netwerk van coaches en krijg je een mooi plekje op onze website als coach die officieel TweeKracht gebruikt. Want met deze cursus heb je voldoende handvatten om echt goed aan de slag te gaan!

WARM CADEAU VOOR JOU 🙂

ONZE BASISCURSUS:

Basiscursus A: T.W.V. * €500,-
Alleen voor coaches zoals jij die deze link gekregen hebben
voor slechts * €450,- inclusief cursusboek van 116 pagina’s

(* Ex. BTW)

NIEUWE INZICHTEN & TOOLS

SCHERPERE SPELTECHNIEKEN

4 UUR CURSUS MET EEN KLEINE GROEP COACHES

VERDIEPINGSBOEK VOOR CURSISTEN

ERVARING VAN EEN COACH

Onlangs heb ik de opleiding tot TweeKracht coach gevolgd. Na een zeer gastvrije ontvangst door oprichters en coaches van Tweekracht Mieke en Ariën startte de 4 uur durende workshop. Alles in een ontspannen, goed verzorgde en professionele omgeving. Op prettige en vakkundige wijze werd het principe van TweeKracht uitgelegd. Doel van de workshop is om zelfstandig scherp en gericht de KernKrachten te ontdekken van deelnemers op professioneel niveau. Ook leg je er al een kleine basis mee om workshops te geven aan (grotere) groepen. Naast goed uitgebalanceerd lesmateriaal met tips, nieuwe handvatten en inzichten waar je meteen me aan de slag kunt, was de workshop ook waardevol om deze met andere coaches te volgen en ook elkaars zienswijze en ervaringen te delen. KernKrachten worden bepaald door datgene waar je energie van krijgt. Van de workshop zelf heb ik ook veel energie gekregen. Mieke en Ariën dank voor de mooie middag! Martin Hundepool.

NOG EEN ERVARING VAN EEN COACH

Gisteren mijn eerste TweeKracht training gehad. Het was een leuke en tegelijk waardevolle sessie. Werken met het spel dat je 2 KernKrachten zichtbaar maakt heeft me tot nog toe in coachingsessies veel extra’s gebracht aan inzichten bij mijn familie, coachees en medewerkers. Hans van Gastel.

WAAROM WE IN NEDERLAND DE HITTE BLIJVEN TROTSEREN 😉

De voornaamste reden dat we deze zomer in eigen ‘pand’ blijven is: we hebben een nieuw kantoor erbij!! …  en je raadt het vast al… de boel staat nog in de steigers en er moet flink geklust worden. 🙂

Ok, ok we gaan kort op vakantie bij onze trainingslocatie in Normandië 😉

Want we gaan ook de Franse markt veroveren! En het hoofdkantoor?  Dat komt dan dus hier. In Domaine de la tour. Misschien wel 1 van de mooiste plekjes van Frankrijk. Met zalen, slaapplaatsen en 2 briljante mensen die TweeKracht met ons gaan neerzetten. We hebben er nu al zin in! We verwachten spoedig ook de Franse vertaling af te hebben! De Engelse is nu net klaar. 🙂

VOOR NU, UIT MET DE GEKKIGGEIT! TERUG AAN HET WERK.

Vergeet niet naar onze webshop te gaan met jouw warme kortingscode! 😉

Want hij is tot 10 augustus geldig. De cursus kun je het hele jaar nog afnemen, mocht je een drukke zomer hebben, net zoals wij. Een heerlijke dag gewenst en wie weet zien we je snel! Wij zouden het in ieder geval heel gezellig vinden. Liefs, Team TweeKracht.

Dus go, go goat!

LAATSTE DING

We hebben jou geselecteerd omdat we oprecht denken dat het leuk is om elkaar beter te leren kennen en te praten over hoe we de samenwerking kunnen versterken. Dus wil je nader kennis met ons maken met een drankje (en hapje)?

Ons lijkt het supergezellig en waardevol! Graag tot snel!