POSTIEVE TEAMBUILDING-BOOST

Samen in een groep krijgen we jullie KernKrachten naar boven. Die dingen waar jullie de meeste energie van krijgen. In een workshop van ongeveer 3 uur maken jullie een ingrijpende ontdekking mee, niet alleen de KernKrachten van jezelf maar ook van je andere groepsgenoten. Samen gaan we dan het gesprek aan over jullie eigenschappen en hoe we hier positief mee om kunnen gaan. Je groep kan bestaan uit je collega’s, maar kan ook bestaan uit bijvoorbeeld familieleden, vrienden of teamgenoten. Er kan gewerkt worden aan een vooraf bepaalde gezamenlijke doelstelling.

VERBINDING

TEAMBUILDING

SPEL EN PLEZIER

TALENTONTWIKKELING

NUTTIGE TOOLS EN HANDVATTEN

DIVERSE SPELTECHNIEKEN

We hebben verschillende spellen die we inzetten rondom het thema Teambuilding. Bij elke workshop kiezen we passende spellen en materialen voor een onvergetelijke workshop.

CADEAUTJE ACHTERAF

We geven alle deelnemers een mooie reminder mee waar ze zelf mee aan de slag kunnen.  Een leuk aandenken! 2 Spelkaarten op maat voor iedereen met tips en inspiratie!

Remco de Jong – Directeur Delite

Geweldig product. Leuk dat ik het ontstaan van dichtbij mee heb mogen maken en dat we mee hebben kunnen doen met Delite.

Stephan Rens – Veranderkundige

Gisteravond te gast bij een inspirerend koppel van Tweekracht in Oirschot. Door het spelen van een ingenieus kaartspel heb je in 10 minuten jouw twee krachten haarscherp!

Lilian Stoop – Werk voor Elkaar

Vandaag een inspirerende workshop Tweekracht gehad bij Werk voor Elkaar. Deze workshop wordt met volle enthousiasme gegeven door Mieke Boogert en Arien Kingma. Via het kernkrachten spel ontdek je de 2 kernkrachten die ieder van ons bezit en waar je energie van krijgt.

Pia van den Berg – Storyteller

Super leuk en leerzaam dit TweeKracht spel. Laatst nog te zien op de Startersdag van Zuid NL.

Roger Wigny – Directeur Innervate

Enthousiaste presentatie van 2 bevlogen professionals die hun kennis hebben vertaald naar een methodiek die nieuwsgierigheid opwekt en daardoor een sterke betrokkenheid oplevert. Erg inspirerend.